Grill restaurant Rotterdam

Houdt u ook zo van die heerlijke grillgerechten uit de Argentijnse keuken? Kom dan snel eens lang bij El Gaucho, een heerlijk grill restaurant in Rotterdam. De Argentijnse keuken staat vooral bekend om de diverse hoogstaande vleessoorten van de grill. Bij El Gaucho vindt u dan ook een breed scala aan Argentijnse steaks die allemaal vers van de grill bereid worden. Bent u dus op zoek naar een grill restaurant Rotterdam? Reserveer dan snel een tafeltje bij El Gaucho, het beste grill restaurant Rotterdam.

The perfect
Blend

De Argentijnse keuken

De Argentijnse keuken staat bekend om zijn vleesgerechten. In Argentinië wordt dan ook gemiddeld het meeste rood vlees gegeten op de hele wereld. Hier is hoogstaand rundvlees het hoofdonderdeel van vrijwel iedere maaltijd. Bij ons grill restaurant Rotterdam willen we graag de echte Argentijnse keuken laten proeven aan onze gasten. Het hoofdonderdeel van onze kaart bestaat dan ook uit diverse steaks die allemaal op Argentijnse wijze worden bereid op onze grill. Vrijwel alles op onze kaart wordt op onze grill bereidt. Zelfs de groentes die u als bijgerecht op de kaart vindt, worden grotendeels bereidt op onze grill.

grill restaurant Rotterdam

Hoogstaand vlees bij het beste grill restaurant Rotterdam

Aangezien Argentinië bekend staat om zijn kwalitatieve vlees, is dat iets wat ook centraal staat voor El Gaucho. Als echt Argentijns grill restaurant Rotterdam focussen wij continu op het leveren van een hoge kwaliteit aan vlees voor onze gasten. Op onze kaart zult u dan ook alleen maar diverse steaks terugvinden die van hoogstaand niveau. Daarnaast hebben wij ook een aanbod aan gegrilde visgerechten en fajita’s. Ook bij deze gerechten wordt de kwaliteit altijd nauwkeurig in de gaten gehouden om alleen maar de beste gerechten voor te schotelen aan onze gasten. Als beste grill restaurant in Rotterdam houden wij graag onze reputatie groot door kwalitatief eten hoog in het vaandel te hebben.

De echte Argentijnse smaak bij El Gaucho

Om de echte Argentijnse smaak zo veel mogelijk te waarborgen werken wij met zo min mogelijk sauzen en marinades. Peper en zout halen de smaak van het vlees het beste naar boven. Door de hoge kwaliteit aan vlees en expertise van onze chefs zult u een onvergetelijke avond hebben bij ons grill restaurant in Rotterdam. Onze kwalitatieve grill en onze chefs zullen er voor zorgen dat de smaak van het vlees het beste geproefd kan worden. Bij El Gaucho hebben wij geen speciale sauzen nodig om het gerecht zo lekker mogelijk te maken. Door de passie en vakmanschap van ons personeel samen met het hoogstaand vlees zal de authentieke Argentijnse smaak in elk gerecht terug te proeven zijn.

grill restaurant Rotterdam

Uitmuntende service in ons grill restaurant Rotterdam

Bij El Gaucho weten wij als geen ander dat alleen goed eten niet voldoende is voor een geslaagde avond. De service die u kunt verwachten in ons grill restaurant in Rotterdam is dan ook uitmuntend. Ons personeel zal er dan alles aan doen om uw avond zo geslaagd mogelijk te laten zijn. Door de expertise en gastvrijheid van ons personeel zult u versteld staan van de hospitaliteit van ons restaurant. De kennis van ons personeel zorgt er voor dat we u goed kunnen adviseren over de beste keuze aan vlees en andere gerechten. Ook in het geval van allergieën en diëten kan ons personeel u goed adviseren over de juiste keuze.

Een onvergetelijke avond bij El Gaucho

Door de echte Argentijnse sfeer in ons restaurant samen met het goede eten en de goede service, zult u gegarandeerd een geslaagde avond hebben bij El Gaucho. Laat u eens een avond verwennen door de heerlijke authentieke steaks op onze kaart of een van de andere gerechten. Een avond in ons grill restaurant in Rotterdam zal dan ook voelen als verwennerij door ons hoogstaand eten en ons uiterst gastvrije personeel. Via onze website kunt u gemakkelijk contact opnemen voor het maken van een reservering of een aanvraag. Ook kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken vanaf 12:00 uur. Daarnaast heeft u via onze website zelfs de mogelijkheid om via WhatsApp contact met ons op te nemen. Reserveer snel en proef de passie en vakmanschap terug in de heerlijke gerechten in ons grill restaurant Rotterdam. Wilt u liever afhalen om thuis te genieten van onze keuken? Kijk dan naar ons take away menu!

Vriendelijk personeel, geweldige kwaliteit eten, leuke muziek! Verschillende soorten steak in gewenst gewicht, lekkere voorgerechten en nagerechten en alles ziet, ruikt en proeft naar meer! Goede prijzen voor de kwaliteit die zij leveren! Zeker de moeite waard om heen te gaan!
Joëlle vh
Wanneer we in Rotterdam zijn mag dit restaurant niet ontbreken. De allerbeste steak die ik ooit gegeten heb was hier. Als we weer mogen komen we weer snel bij jullie eten.
Expect2Change
Vanavond hier samen gegeten en het eten was uitstekend evenals het personeel en de sfeer! Voor herhaling vatbaar!
Klaas
Het beste vlees van Rotterdam en super vriendelijk personeel. Altijd onze go-to!
Michelle Tamara
Heerlijk eten, vlotte en vriendelijke bediening.
Plaats goed bereikbaar met de auto en vlak bij een parkeergarage.
Echt aan te bevelen😀
Nel Rijken
nl_NLNL

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.